El Grau de Relacions Laborals presenta el projecte del centenari Dolors Monserdà a la UAB

A l’acte intervindran part de l’equip de govern de la UAB, catedràtiques i especialistes en l’autora. Serà el pròxim dia 19 a les 10:00.

El proper dia 19 de desembre tindrà lloc la cloenda del projecte del centenari de Dolors Monserdà que s’ha portat a terme des de la programació acadèmica de l’assignatura Història del Dret Social i de les Institucions Laborals. Aquesta assignatura s’imparteix a primer curs del Grau de Relacions Laborals. 

Aquest projecte el va presentar una alumna de la titulació, Andrea Gutierrez González, al Palau de la Generalitat el passat dia 8 d’ octubre amb motiu de l’acte inaugural de l’any Monserdà organitzat per l’Institut Català de les Dones.

L’acte del pròxim dia 19 comptarà amb la presència de la Excma. Sra. Dra. Sara Moreno Colom, vicerectora d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la Universitat Autònoma de Barcelona; de la Dra. Olga Paz Torres, vicedegana de la Facultat de Dret i coordinadora del Grau de Relacions Laborals i del Doble Grau de Dret i Relacions Laborals, i de l’Il·lma. Sra. Laura Martínez Portell, presidenta de l’Institut Català de les Dones.

Posteriorment a la benvinguda de l’acte hi haurà una taula rodona. Seguidament es presentaran quatre treballs del primer curs del grau de Relacions Laborals. Per aquest acte s’ha comptat amb el recolzament de l’Institut Català de les Dones, de l’Observatori per a la Igualtat de la UAB i del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat. La coordinació ha estat a càrrec d’Olga Paz i de Dones i Drets. 

L’acte serà a les 10:00 del dia 19 de desembre. Es farà a l’Aula Magna de la Facultat de Dret. La informació està desenvolupada al programa de l’acte. 
 

Més informació: Programa de l’acte “Any Dolors Monserdà”